WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
responsive website

Allers Bedrijfswagens

Studio29elf | Wij maakten de nieuwe responsive website voor Allers Bedrijfswagens

Allers Bedrijfswagens is een full-service ‘DAF Truck specialist’ met negen vestigingen in een aaneengesloten verzorgingsgebied

Diensten

Design

Development

Videoproductie

Klant

Allers Bedrijfswagens

Jaar

2017

Studio29elf | Wij maakten de nieuwe responsive website voor Allers Bedrijfswagens

De oude website van Allers Bedrijfswagens stamde nog uit de tijd van de flippo’s en Windows ’95 het bedrijf was dus toe aan compleet nieuwe. Samen met Skyhighmedia zorgden we voor overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site.

Meertaligheid

De website van Allers is voorzien van een module waardoor de de pagina's in het Nederlands, Engels en Duits bezocht kunnen worden. Mede door het content management systeem is dit de content voor het personeel van Allers makkelijk toe te voegen.

Video

Studio29elf verzorgde voor Allers Bedrijfswagens een aantal 'Tip Video's'. Hierbij krijgen klanten tips hoe ze bepaalde handelingen kunnen verrichten aan de vrachtwagen.

In 2017 heeft Studio29elf een bijdrage geleverd aan diverse websites van ASSE en Allers Bedrijfswagens BV. We ervaren de samenwerking met Studio29elf als bijzonder prettig en stimulerend. Ze reageren snel op verzoeken en komen afspraken goed na. Daarnaast leveren brainstormsessies door de deelname van Studio29elf goede resultaten op. Het resultaat is gelukkig geen EINDresultaat, door de pro-actieve houding van Studio29elf blijft de website in ontwikkeling.
Jeroen Engelhart

Overtuigd?

Neem contact op!

Spreekt dit project je aan en wil je misschien meer informatie over de kosten van een responsive website? Neem dan contact op