WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

De zekerheden van Studio29elf

Wij doen er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons voor alles terecht kan m.b.t. je website! Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke zekerheden;

 

  • Altijd veilig & online
  • Garantie dat uw website altijd perfect werkt
  • Makkelijk beheersysteem (CMS) – WordPress
  • Geen onverwachte kosten
Responsive website
Responsive website

Uw website, onze zorg

Wij bouwen websites die zijn ontworpen door echte specialisten. Die er voor zorgen dat deze er professioneel uitziet, past bij het bedrijf en voldoet aan de verwachtingen van jouw bezoekers. Ofwel een killer design, die ervoor zorgt dat je als een raket gaat!

Meer dan 10 jaar ervaring

Jij bent opzoek naar een bedrijf dat voor jouw een professionele website maakt? En tenslotte ook het technische beheerĀ  regelt zodat jij je volledig kan richten op het bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij met volle overtuiging zeggen dat wij de meest gruwelijke websites bouwen die er zijn! Aangenaam Studio29elf is de naam.

 

Geloof jij het niet? Neem dan een kijkje hoe Studio29elf te werk gaat!

Responsive website

Responsive websites

Een must in het huidige webdesign, is een responsive website. Dit wel zeggen dat de website zich steeds aanpast, ongeacht op wat voor apparaat de website bekeken word. Mocht de website bezocht worden via een desktop, tablet of op een smartphone, de site blijft altijd gebruiksvriendelijk en teksten zijn goed te lezen.

Overtuigd?

Neem contact op!

Spreekt dit project je aan en wil je misschien meer informatie over de kosten van responsive website? Neem dan contact op